Home » Tag Archives: Oдноси со јавноста за време на криза

Tag Archives: Oдноси со јавноста за време на криза

Колумна на Гоце Пачемски – Oдноси со јавноста за време на криза (прв дел)

Автор: Гоце Пачемски, „Имиџ Пр“ Кризи можат да се случат секаде, во кое било време и место и најчесто се случуваат кога најмалку се очекуваат. Кога ќе се случи криза, обично настаните се одвиваат со голема брзина, оставајќи малку време за размислување, „ковање“ стратегии и планирање. За да се избегне паниката, ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365