Home » Tag Archives: One Show Pencil

Tag Archives: One Show Pencil

Како се менува животот на креативците после освојувањето на престижните One Show Pencil награди!?

The One Club for Creativity, непрофитна организација која ги наградува креативните вештини во огласувањето и дизајнот, претстави онлајн видео кампања, која ја изработи агенцијат Zulu Alpha Kilo, а која ги повикува креативците да се пријават на конкурсот за престижните One Show Pencil награди. Како дел од пошироката кампања “Win Pencil, ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365