Home » Tag Archives: pro.pr awards

Tag Archives: pro.pr awards

Катерина Хаџи-Ангелеска Начевска добитничка на признанието PRO PR Awards

Организацискиот одбор  на PRO PR конференцијата, во склоп на која делува и Комисијата PRO PR Awards,  денес ги објави имињата на добитниците на признанијата PRO PR Awards во категориите PRO PR Vision City, PRO PR Vision Manager и  PRO PR Awards. PRO PR Vision City е наменета за градот во земјата ... Read More »

Објавени овогодинешните добитници на PRO PR наградите во регионот

Кон крајот на минатата недела се доделени наградите PRO PR Awards 2018, каде што се доделени признанија на реномирани експерти за нивната извонредна работа во областа на комуникациите и односите со јавноста. PRO PR Awards е програма за наградување на поединци кои со својата работа придонесуваат за подобра перцепција и ... Read More »

Евридика Николовскa e oвогодинешниот победник на „PRO.PR Awards“ од Македонија

На 7-ми април во Терме Тухељ во Хрватска во свечена атмосфера, беше одржано 6. по ред свечено доделување на „PRO.PR Awards“. Посебноста на ова признание е дека ова е единствениот вид на награда во областа на менаџмент на комуникација која се доделува на поединци, а не на проекти, кои со својата ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365