Home » Tag Archives: public relations

Tag Archives: public relations

7 начини како да најдете врвни ПР професионалци за да се придружат на вашата агенција

Една ПР агенција е толку успешна, колку што се успешни нејзините членови. Затоа е важно да ги вработувате оние ПР професионалци со кои ќе бидете сигурни дека вашите клиенти ќе ја добиваат најдобрата можна услуга. Па така, како ќе најдете кандидати кои не се само добри во нивната работа, туку ... Read More »

Asiana Airlines – еден поинаков ПР

Иако моментално се наоѓате на веб сајт кој што би требало да биде офарбан со претежно среќни настани, односите со јавност се во прв ред направени да бидат одговор на несреќните околности во кои што компаниите или државите можат да се најдат. Веќе ги знате деталите околу авионската несреќа која ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365