Home » Tag Archives: Sasho Colakovski

Tag Archives: Sasho Colakovski

PR Voice: Сашо Чолаковски (Progressiva PR&Media)

M365: Како ја оценувате 2018 за вашта ПР агенција? Што е она по што ќе ја паметите најмногу? Годината што изминува за агенцијата донесе малку поголем работен интензитет во однос на минатата, малку повеќе диверсифицирани проекти, отвори некои нови перспективи… Да се разбереме, зборувам за обемот на работа, не за ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365