Home » Tag Archives: The Work

Tag Archives: The Work

WARC се приклучува кон The Work на Cannes Lions

Од Cannes Lions соопштија дека WARC, глобалниот авторитет за адвертајзинг и медиа ефективност, ќе стане дел од дигиталната понуда на The Work, откако WARC беше купен од страна на Ascential. Клиентите на Cannes Lions сега ќе имаат можност за увид во уште побогати анализи и бенчмаркинг за своите маркетинг кампањи ... Read More »

Cannes Lions ја започнува платформата The Work!

Меѓународниот фестивал на креативноста Cannes Lions го објави лансирањето на платформата The Work, нов дигитален ресурс кој има за цел на глобалната креативна комуникациска индустрија да и` обезбеди интелигентно решение потребно за подобро работење. The Work е уникатна дигитална платформа која нуди интуитивни начини за пребарување на повеќе од 200.000 ... Read More »

Cannes Lions го лансира The Work – уникатен дигитален ресурс кој ќе ја предводи креативната извонредност

Интернационалниот фестивал за креативност Cannes Lions го претстави лансирањето на The Work, нов дигитален ресурс кој на глобалната индустрија за креативни комуникации ќе и’ понуди податоци за ефективно подобрување на бизнисот. The Work е уникатна дигитална платформа која ќе нуди интуитивни начини за пребарување на преку 200,000 глобални креативни дела, ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365