Home » Tag Archives: World Wide Web

Tag Archives: World Wide Web

World Wide Web одбележува 30 години постоење

Творецот на интернетот, Тим Бернерс-Ли се осврна на тоа како оваа мрежа го промени светот и колку е важно да ја подобриме, за да и` служи на човештвото Триесет години по иницијалниот предлог на систем за управување со информации, половина од светот е на интернет, пишува Тим Бернерс-Ли и вели ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365