Home » Во фокусот » Тајландска компанија за внатрешен дизајн со пародија на 50 Shades of Grey

Тајландска компанија за внатрешен дизајн со пародија на 50 Shades of Grey

Тајландската компанија за внатрешен дизајн SB Design Square, во соработка со агенцијата Y&R Thailand, лансираше смешна реклама инспирирана од филмот 50 Shades of Grey со цел промоција на својата услуга за производство на мебел по нарачка.

Рекламата почнува како рекреација на сцената во која главниот женски протагонист во филмот Анастасија Стил, во овој случај нејзина двојничка, влегува во отмениот апартман на Кристијан Греј, барајќи го својот љубовник. Но, после тоа се’ ќе тргне наопаку, за на крај да се открие дека тоа не е апартманот на Греј, туку стан на фамилијарниот господин Гај изработен по нарачка да изгледа како него. Погледнете:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365