Home » Во фокусот » Тизер кампања во Скопје која “растура“ и “склопува“….човечки психи..

Тизер кампања во Скопје која “растура“ и “склопува“….човечки психи..

Го знаеш ли Др. Виктор Терзиев? Од Скопје е? Психотерапевтон бе…..Аман бе…како не? Има и сајт фала богу, се е легално.

Јак е…многу!…има билборди по цело Скопје за него…автобуси…банери на фејсбук…све!

Има, како не, има он.. баеѓи “пациенти“… (уште да немаше тука :) )….еве поврзи се со нив на Твитер:  @isplivana , @povrzana (она работи у маркетинг агенција, неа сигурно ја знаеш)  или @nestezija   и баш прашај ги што ќе ти речат за него.

Немаш Твитер??…па да уствари…за профи психотерапевт прашуваш ти…доста беше од аматери :)

Еве, ги има и на Фејсбук:  nestezija/ , /Isplivana/ , /povrzana/ , а ако не ги знаеш нив, сигурно го знаеш Владо , добар тип…воен ветеран е он… или Гент… он е бизнисмен бе….како тебе!

Да, само со препорака се влегува кај него…..еве јас ти го препорачувам сајтот: https://www.drterziev.mk/ :)

**НАПОМЕНА: Ова не беше “сесија“, ова беше само “припрема“ за кампања за нешто што следува (ФОТО+ФОТО)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365