Home » Во фокусот » Топ 10 најуспешни креативни директори во Словенија

Топ 10 најуспешни креативни директори во Словенија

(РЕГИОН) – Словенечкиот Маркетинг магазин (www.marketingmagazin.si) објави листа на 10-те најдобри креативни директори според освоените бодови на Словенечкиот огласувачки фестивал (СОФ).

Најмногу поени, на основа на бодувањето на проектите, освои Аљоша Багола, главниот креативен директор на агенцијата Пристоп (124 бодови).

Третата титула Креативен директор на годината претставува ласкаво признание, но е и доказ дека креативениот правец кој го застапува нашата агенција вреди за сите жртви. Исто така, ова е и признание за одличниот тим со кој соработувам и нашите клиенти“ – рече овогодинешниот победник.

Во продолжение погледнете ја топ 10 листата на најуспешни креативни директори во Словенија за 2015 година:

top 10 kreativni direktori vo slovenija

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365