Home » Во фокусот » Три години “24 вести“

Три години “24 вести“

ТВ станицата “24 Вести“ денеска прославува 3 години од своето постоење и првата емисија во етер.

Пред три години, на 15 декември 2010, почна да се емитува програмата која преку кабелските оператори и интернет денеска е достапна за публиката во Р.Македонија и ширум светот.

24 Vesti

„24 Вести“ дневно емитува преку 500 – тини минути сопствена информативна, едукативна, спортска, контактна и забавна програма.

Честит роденден, да Ви се множат годините !

Автор Борис Ефтимовски

Борис е маркетинг и ПР професионалец, основач на Маркетинг365. Во своето работно портфолио, вклучува работни ангажмани за повеќе домашни и интернационални мали, средни и големи компании каде бил вклучен како маркетинг/ПР менаџер или консултант. Доколку Ви е потребна асистенција или консултација за Вашите маркетинг, ПР или продажни активности пишете му на: boris@marketing365.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Marketing365 Marketing365 Marketing365