Home » Најнови вести » Оглас за работа: Вип го проширува својот маркетинг тим

Оглас за работа: Вип го проширува својот маркетинг тим

Вип објавува оглас за вработување на Специјалист за Дигитален маркетинг (Digital Marketing Specialist), кој треба да биде ефективен комуникатор, способен да размислува креативно и иновативно и да биде запознаен со најновите трендови, технологии и методологии во дигиталниот маркетинг.

Од специјалистот за дигитален маркетинг се очекува да идентификува и развива нови, ефикасни кампањи за дигитален маркетинг.

Огласот е отворен до 27.07.2018

Линк: https://www.vip.mk/kariera/slobodni-mesta-onevip

Во продолжение погледнете го целиот оглас:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365