Home » Во фокусот » ВО ЖИВО: Панел дискусија “Рекламите можат да бидат уметност“

ВО ЖИВО: Панел дискусија “Рекламите можат да бидат уметност“

Вечерва (Вторник 26.11.2013) во Белград (20:00 ч.), во организација на McCann Group се оддржува настанот “Parobodiranje 2“ каде ќе се оддржи панел дискусија на тема “Рекламите можат да бидат уметност“.

На Панелот ќе учествуваат:

Hana ADROVIĆ, PR manager, MTV – модератор
Miša TERZIĆ, режисер
Milica VULIĆEVIĆ BASOROVIĆ, Маркетинг менаџер воThe Coca-Cola Company
Mirko STOJKOVIĆ, професор по драматургија
Isidora NIKOLIĆ, дизајнер и професот на Факултетот за медиуми и комуникации
Vladimir ĆOSIĆ, креативни директор на McCANN Белград

Панел дискусијата можете во живо да ја гледате ТУКА

Автор Борис Ефтимовски

Борис е маркетинг и ПР професионалец, основач на Маркетинг365. Во своето работно портфолио, вклучува работни ангажмани за повеќе домашни и интернационални мали, средни и големи компании каде бил вклучен како маркетинг/ПР менаџер или консултант. Доколку Ви е потребна асистенција или консултација за Вашите маркетинг, ПР или продажни активности пишете му на: boris@marketing365.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Marketing365 Marketing365 Marketing365