Home » Во фокусот » Златен даб со нова реклама – “Без етикети и без предрасуди“

Златен даб со нова реклама – “Без етикети и без предрасуди“

Прилепска Пивара денеска ја промовираше својата нова реклама за брендот “Златен Даб“ која се чини продолжува по патеката во својата комерцијална комуникација да понуди поинакво и автентично искуство на приказна, продукција и порака.

Насловена како “Без етикети, без предрасуди“ рекламата во повеќе динамични сцени прикажува неколку ситуации со ликови кои од околината се перцепираат како различни и по малку “чудни“ со своето однесување и изглед….но сепак продолжуваат да чекорат и да живеат  “во својот филм“.

Ако во рекламата од минатата година на “тацна“ ја имавме визуелната убавина, сега компанијата ни го доловува карактерот преку моментот.

Погледнете:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365