Home » Во фокусот » Кој ги знае рибите, избира “Кромарис“

Кој ги знае рибите, избира “Кромарис“

Како да се изберат најдобрите риби?

Водени од прашањето како потрошувачите можат да ги препознаат најквалитетните и најдобрите риби, креативците на агенцијата Bruketa&Žinić&Grey, во соработка со Иван Шариќ, дојдоа до навистина интересна идеја.

Одлучија да ги “прашаат” оние кои ги познаваат рибите, а кој го знае тоа подобро од жителите на морето. Од ова се роди и новата кампања “Кој ги знае рибите, избира Кромарис” која носи исечоци од животот на морските животни. Погледнете го резултатот и забавувајте се.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365