Home » Најнови вести » Оглас за работа во Публицис

Оглас за работа во Публицис

Маркетинг агенцијата Publicis One Македонија објавува оглас за вработување на Event менаџер.

Сите заинтересирани кандидати се покануваат да ги испратат своите Професионални Биографии (CV-a) најдоцна до 15.08.2018 на следнава е-маил адреса: jobs@publicis.com.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365