Home » Во фокусот » 127 факти за видео маркетинг !

127 факти за видео маркетинг !

Кое беше првото вирално видео на интернет? Дали YouTube е прв сајт за споделување на видеа? Колку огласувчи всушност користи YouTube за видео адвертајзинг?

Дали некогаш сте се запрашале како започна онлајн видео маркетингот? Кои беа првите играчи, како растеше и каде се наоѓа денес?

Екипата од webistebuilder.org.uk навистина се потруди да направи сеопфатен инфографик кој ја вклучува не само историјата за видео маркетингот, туку и актуелните трендови, лидерите на пазарот и вредни податоци за вашето работење. Одговорите пронајдете ги во инфографикот подолу.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365