Home » Во фокусот » Агенцијата Division вработува

Агенцијата Division вработува

Маркетинг агенцијата Division од Скопје, го проширува својот тим со нов Дигитал маркетинг специјалист.

Заинтересираните кандидати се покануваат да ги испратат своите CV-а на mail@division.mk.

Крајниот рок за аплицирање е: 10 мај 2018 година.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365