Home » Author Archives: Гостинска Статија (page 15)

Author Archives: Гостинска Статија

Време е на МЕМЕтички маркетинг

Дата: 08.12.2013 Гостинска статија на : Даниел Пешталески®   Јас сум голем споделувач на Мемиња. Повеќе колеги кои ме следат на социјалните мрежи ми поставија прашање зошто го преведувам зборот ☛ Meme. Потеклото на оваа терминологија е интересна тема за размислување, пребарување и споделување :) Одговорот беше дека не ни се ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365