Home » Во фокусот » “Биди тоа што сакаш и остани верен на себе!“ – нова реклама за СКОПСКО Smooth

“Биди тоа што сакаш и остани верен на себе!“ – нова реклама за СКОПСКО Smooth

Пивара Скопје ја претстави новата реклама за својот бренд Скопско Smooth која ја работеше во соработка со агенција Публицис и продукцијата Mozaik, под режисерската палка на Ѓорѓе Марковиќ. Спотот ја следи динамичната мелодија од песната “Дете“ на Д`Далтонс.

“Играј по правила, бричи се редовно, седи мирен, омажи се веќе, биди ко другите, не биди дете, немој да сонуваш, не носи розово, не носи кратко, не мисли, не чувствувај, не биди различен….“ – НЕ!!!

Биди тоа што ти сакаш и остани верен на себе! – тоа е главната порака на брендот Скопско Smooth кој продолжува да ја следи “бунтовничката“ платформа на пивото наменето за тие што не сакаат да бидат дел од клишето.

Погледнете ја во продолжение:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365