Home » Огласи за Маркетинг/ПР работа (page 10)

Огласи за Маркетинг/ПР работа

Меккен вработува Арт директор, дизајнер и копирајтер

Маркетинг агенцијата Меккен Скопје го зајакнува својот тим со креативни, амбициозни и проактивни луѓе подготвени за нови предизвици, искуства и нови пријателства. Одлична можност да ја покажете својата креативност и континуирано да напредувате како дел од тимот составен од талентирани професионалци кои имаат освоено бројни награди, создале дел од најдобрите кампањи и ... Read More »

Футура 2/2 вработува Office manager

Маркетинг агенција Футура 2/2 вработува Office manager. Квалификации/способности Одлично познавање на англиски јазик. Одлични комуникациски способности Познавање на компјутерски програми (Word, Excel) Можност за извршување повеќе задачи истовремено Начин на пријавување Заинтересираните кандидати да ги испратат следните документи на jobs@futura.net.mk 1. CV 2. Понова фотографија Краен рок за пријавување е ... Read More »

Алкалоид вработува графички дизајнер

Доколку имате желба да бидете дел од тимот креативци и да ги остварите своите амбициии, визија за својот личен успех, желба да покажете дека сте единствени, доколку сте посветени, лојални, креативни, насочени кон постигнување резултати и доколку размислувате долгорочно, а сè со цел заеднички да придонесеме за растот и за ... Read More »

SYNAPSE вработува графички дизајнер

Синапс Групација вработува дигитално емотивен графички дизајнер што ќе има за цел да го разубавува веб просторот на најдобрите домашни и странски брендови. Од кандидатот се бара: – Префинето чувство за естетика / вкус за визуелно допадливи веб решенија – Чувство за комбинации на бои, уредување на бел простор, комбинирање ... Read More »

Агенцијата MPG Skopje вработува account асистент

Една од водечките регионални маркетинг агенции  го проширува својот тим во Скопје и вработува account асистент. A new job in town – MPG Solutions is hiring account assistant! IF .. your middle name is multitasking .. you can handle combination of office & field work .. you can communicate with 50+ ... Read More »

Оглас за работа во Intellekta Media

Агенцијата Intellekta Media го проширува својот тим. Заинтересирани арт директори, дизајнери и аниматори, испратете ваше CV и портфолио на office@intellekta.mk. P.S Прва задача ќе биде бришење табла :) Read More »

McCann Скопје вработува Арт директор

Една од водечките македонски маркетинг агенции, McCann Скопје го проширува својот тим со Арт Директор. Во продолжение нивниот оглас за работа првично објавен на агенцискиот веб сајт. Да се биде дел од нашиот тим е предизвик и уникатно искуство. Бараме креативни, амбициозни и мотивирани луѓе, подготвени за нови предизвици и работа во ... Read More »

Дигитална агенција со канцеларии во Калифорнија и Скопје вработува SEM/PPC специјалисти

SEM digital agency startup based in California is looking for 2 candidates in Skopje, Macedonia. Great opportunity for smart and passionate individuals to get in at the ground floor, build a career and make a living. In person training of cutting edge SEM methodology by top Silicon Valley expert will ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365