Home » Огласи за Маркетинг/ПР работа (page 14)

Огласи за Маркетинг/ПР работа

Кајгана Медиа вработува специјалист за дигитален маркетинг

Кајгана Медиа вработува специјалист за дигитален маркетинг: Вистинската личност за ова работно место – живее, диши и јаде на социјалните мрежи како Facebook, Twitter и Instagram. Специјалистот за дигитален маркетинг ќе биде одговорен за дигиталните активности на дел од нашите клиенти кои веќе имаат силно присуство на дигиталните мрежи. Работни ... Read More »

Универзал Медиа објавува оглас за вработување на Junior Media Planner и Media Planner

Најголемата медиска агенција во Македонија, Универзал Медиа го проширува својот тим со две нови работни места: – Junior Media Planner и – Media Planner, Сите заинтересирани да го испратат своето CV на : info@universalmedia.mk   Read More »

Media House објавува оглас за медиа акаунт директор и медиа планер

Медиа хаус маркетинг и комуникации објавува оглас за вработување за следните позиции: 1. MEDIA ACCOUNT DIRECTOR (1 позиција) Потребни квалификации: – Високо образование; – Мин. 3 годишно искуство со регионални и интернационални клиенти; – Практично користење на алатките за медиумски истражувања (Arianna, TGI, Ipsos Plus, Gemius); – Одлично познавање на ... Read More »

КАМ бара маркетинг менаџер

Маркетинг менаџер Ваши задачи: – изработка и спроведување на маркетинг планови и маркетинг стратегија на компанијата; – подготовка на буџетот за маркетинг во соработка со останатите членови на менаџерскиот тим; – подготовка и реализирање на медиа планови; – подготовка на неделни и дневни информации за рекламни (принт огласи) за печатени ... Read More »

Идеа Плус вработува Акаунт менаџер

Агенцијата Идеа Плус од Скопје бара Акаунт Менаџер со најмалку 2 години искуство како Акаунт менаџер или маркетинг менаџер. Огласот е отворен до 10 Март 2014 година. Заинтересираните кандидати да пратат свое CV на office@ideaplus.com.mk Read More »

Алкалоид бара медиумски координатор

1. Алкалоид АД – Скопје вработува во ОЕ Корпоративни служби 1 лице за Маркетинг-комуникации 1.1. Медиумски координатор – 1 (една) позиција Потребни квалификации и вештини – ВСС – Минимум 3 години работно искуство со интернационална маркетинг агенција (на позиција медиумски планер, лице задолжено за работа со клиенти(client service Или account)) или во маркетинг ... Read More »

Media Plan објавува слободно работно место за позицијата МЕДИА ПЛАНЕР

Агенцијата Media Plan Скопје објавува Слободно работно место за позицијата МЕДИА ПЛАНЕР. Квалификации: Завршено високо образование или екстензивно искуство во областа од минимум 2 години; Познавање на Microsoft Office; Познавање на Англиски јазик. Одговорности: Изработка, развој и следење на медиа планови и медиа буџети за клиентите на агенцијата. Обработка на податоци што се користат ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365