Home » Огласи за Маркетинг/ПР работа (page 4)

Огласи за Маркетинг/ПР работа

Оглас за вработување во Вип

Вип објавува оглас за вработување на експерт за Дигитален маркетинг (Digital Marketing Expert), кој треба да биде ефективен комуникатор, способен да размислува креативно и иновативно и да биде запознаен со најновите трендови, технологии и методологии во дигиталниот маркетинг. Од експертот за дигитален маркетинг се очекува да идентификува и развива нови, ... Read More »

Агенцијата Division вработува

Маркетинг агенцијата Division од Скопје, го проширува својот тим со нов Дигитал маркетинг специјалист. Заинтересираните кандидати се покануваат да ги испратат своите CV-а на mail@division.mk. Крајниот рок за аплицирање е: 10 мај 2018 година. Read More »

Вип вработува маркетинг специјалист

Компанијата ОНЕ.ВИП за својот CRM оддел вработува маркетинг специјалист. Идеалниот кандидат треба да биде ефикасен комуникатор кој размислува креативно и иновативно и е блиску запознаен со најновите трендови, технологии и методологии во областа на продукт маркетинг. Огласот е отворен до 06.05.2018 а сите детали за обврските и потребните квалификации може да се ... Read More »

Публицис објави оглас за три работни позиции

Publicis One Македонија објавува оглас за вработување на: Copywriter Art Director DTP Сите заинтересирани кандидати се охрабрени да ги испратат своите CV-а и портфолија на jobs@publicis.com.mk. Крајниот рок за аплицирање е: 03.05.2018 ЛИНК   Read More »

Оглас за асистент за маркетинг

Компанијата АУТОМОБИЛЕ-СК ДОО Скопје, ексклузивен увозник за марките FIAT, ALFA ROMEO и JEEP за Македонија и Косово вработува: Асистент за маркетинг ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ Најмалку 3 години претходно работно искуство во следниве области: адвертајзинг, социјални/дигитални медиуми, комуникации и настани; Високо образование, Економски факултет, насоки од областа на маркетинг, комуникации или бизнис; ... Read More »

Агенцијата ЕПП вработува Digital Designer

ЕПП Комјуникејшнс вработува еден Digital Designer со квалификации во следниве области: 1.Graphic Design и Advertising: Adobe Photoshop Adobe Illustrator Adobe InDesign Adobe Acrobat DC / Pro Предност имаат кандидати со познавање на: (After Effects, 3DS Max) 2.Web Design: Adobe Animate (former Flash) HTML 5 CSS3 PHP Word Press (креирање и ... Read More »

Агенцијата Direct Media објавува оглас за две работни места

Direct Media е водечки медиски систем во регионот на Југоисточна Европа кој обезбедува комуникациски услуги, адвертајзинг и медиски услуги на голем број голем интернационални и локлани партнери. Канцеларијата во Скопје поради проширување на својот тим бара: Digital Media Manager Вештини и знаења кои кандидатот треба да ги поседува: Минимум 3 ... Read More »

Оглас за работа во Пивара Скопје

Пивара Скопје објавува оглас за вработување на: Специјалист за управување со промоции во SAP системот. Работната позиција е исполнета со комуникација, предизвици, проектни и работни задачи и можности за личен и кариерен развој. Крајниот рок за аплицирање е: 23.03.2018 година Квалификации: Висока стручна подготовка (ВСС), Економски факултет; Минимум две години работно ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365