Home » Огласи за Маркетинг/ПР работа (page 5)

Огласи за Маркетинг/ПР работа

АД Европа вработува Бренд менаџер

АД ЕВРОПА Скопје има потреба од Бренд Менаџер на определено време, со можност за продолжување на договорот на неопределено време. Работните задачи на бренд менаџерот вклучуваат организирање на целокупното работење и стратегија за развој на брендот, пронаоѓање на  неговите слабости, подготовка на план и стратегија за развој на брендот ЕВРОПА, ... Read More »

Оглас за работа во Wurth Македонија

Wurth Македонија вработува Marketing Executive. Предност за вработување ќе имаат кандидатите кои имаат претходно работно искуство во Trade Marketing. Краен рок за аплицирање е 21.03.2018 Огласот првично е објавен на Vrabotuvanje.com.mk каде што може да се погледнат деталите за отворената позиција на ОВОЈ ЛИНК. Read More »

Skopje East Gate вработува маркетинг менаџер

Новиот шопинг мол кој наскоро ќе биде отворен во Скопје, “Skopje East Gate“ вработува маркетинг-менаџер кој ќе биде задолжен за комуникациските активности на молот. Аплицирањето е отворено до 18.03.2018, а кандидатите кои ги исполнуваат квалификациите во огласот се поканети да аплицираат на следнава е-маил адреса: careers@seg.mk Огласот оригинално е објавен на Кariera.mk, каде ... Read More »

Отворени огласи за работа во моментов

Во моментов, за маркетинг и ПР професионалците во Македонија има 4 отворени огласи за работа кои се објавени на Маркетинг365. За полесен преглед, во продолжение погледнете ги сите отворени позиции и крајните рокови за аплицирање: Вип вработува маркетинг специјалист, краен рок за аплицирање е 16.03.2018 | ЛИНК Њумомент вработува акаунт менаџер, ... Read More »

Вип вработува маркетинг специјалист

Телекомуникацискиот оператор Вип објавува оглас за вработување на маркетинг специјалист – бизнис маркетинг. Кандидатите кои ги исполнуваат квалификациите за работното место своите CV-а треба да ги испратат на: kariera@onevip.mk Крајниот рок за аплицирање е: 16.03.2018 Огласот може да се погледне на следниов ЛИНК. Read More »

Њумомент вработува акаунт менаџер

Бараме енергични, иницијативни и посветени нови колеги кои вистински го сакаат комуникацискиот бизнис со сите предизвици што тој ги носи. Услови: искуство во работа на исти или слични работни места, способност за жонглирање со повеќе проекти во исто време, одлично познавање на англиски јазик и исклучителни комуникациски вештини. Aко сметате дека ... Read More »

Chapter4 вработува ПР Менаџер

Австриската агенција за односи со јавност,  Chapter4 за својата канцеларија во Скопје, објавува оглас за ангажирање на ПР менаџер кој треба да ги исполнува следниве квалификации:  -Универзитетска диплома -Минимум 2 годишно работно искуство во ПР и/или маркетинг секторот. -Искуство во водење на проекти кои вклучуваат различни комуникациски канали и организирање на ... Read More »

Алкалоид АД Скопје објавува оглас за вработување

Здравото човечко тело понекогаш буди повеќе од искрена восхит. За нас во АЛКАЛОИД, постојана инспирација и стремеж е да го заштитиме и да го сочуваме овој скапоцен подарок на природата. Веќе 8 децении со неуморна страст создаваме производи кои се синоним за врвен квалитет. Постојано инвестираме во нашиот сон за поздрав живот на секој поединец, затоа што ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365