Австриската агенција за односи со јавност,  Chapter4 за својата канцеларија во Скопје, објавува оглас за ангажирање на ПР менаџер кој треба да ги исполнува следниве квалификации

-Универзитетска диплома
-Минимум 2 годишно работно искуство во ПР и/или маркетинг секторот.
-Искуство во водење на проекти кои вклучуваат различни комуникациски канали и организирање на настани.
-Познавање на медиумите и нивната работа
-Одлични способносоти за писмено изразување и презентирање
-Одлично познавање на англиски јазик
-Способност за вршење на повеќе задачи истовремено

Искуство од работа во агенција е предност.
Сите заинтересирани ги покануваме да ни ги испратат своите Професионални биографии (CV-a) најдоцна до 10.03.2018 на следнава е-маил адреса: jobs@marketing365.mk