Home » Во фокусот » Дали Титаник би потонал? Дали Ева би го пробала забранетото јаболко?Погледнете што би се случило доколку би постоеле паметните телефони

Дали Титаник би потонал? Дали Ева би го пробала забранетото јаболко?Погледнете што би се случило доколку би постоеле паметните телефони

Агенцијата одлучи да замисли каква би била историјата на светот кога во некои преломни моменти би постоеле паметните телефони

Каде и да се свртиме денес, можеме да најдеме вести и истражувања за негативните влијанија на мобилните телефони врз нашите животи, но и врз човештвото како целина.

Телекомуникациската компанија Three од Велика Британија, од друга страна, смета дека авторите на овие статии и истражувања се “хејтери”, па во новата кампања “Phones are Good“, одлучи да докаже дека телефоните се добри. Во новата реклама, агенцијата Wieden + Kennedy Лондон не` потсетува на некои историски настани, со цел на хумористичен начин да покаже како работите би биле поинакви доколку во тоа време имало паметни телефони.

Дали Титаник би потонал? Дали Ева би го пробала забранетото јаболко? Погледнете во рекламата подолу:

извор: Media Marketing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365