Home » Во фокусот » Дедо Мраз “полуде“ од новата понуда на One

Дедо Мраз “полуде“ од новата понуда на One

Дедо Мраз е на психијатар……се нервира зошто никој не му праќа веќе писменца со нарачки и желби….. One им ги исполнува на сите со новата супер новогодишна постпејд понуда.

Погледнете ја новата реклама на One, која ја потпишува агенцијата New Moment New Idas, во продолжение:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365