Home » Extra 5 » Емитувано второто продолжение од ”Алхемија на Балканот – Македонија” (видео)

Емитувано второто продолжение од ”Алхемија на Балканот – Македонија” (видео)

Alhemija Balkana_Naum

Во втората епизода од серијалот Алхемија на Балканот – Македонија, беше претставен центарот на Скопје и проектот попознат како Скопје 2014 а потоа водителот Горан Милиќ имаше посета на ромската општина Шутка како и во прочуената фабрика за мастика „Грозд“. Крајот од емисијата беше зачинет со одличен разговор со Наум Петрески , придружен со презентација на неговите феноменални вокални способности.

Погледнете ја втората епизода која синоќа премиерно беше прикажана на Ал Џезеира Балкан :

 

Автор Marketing365

Маркетинг365 (М365) е прв македонски портал кој во фокусот ја има маркетинг, медиа и ПР индустријата во Македонија. Формиран е во 2011 година и во своето досегашно постоење има добиено неколку домашни и меѓународни признанија вклучувајќи ги и “Блог на годината“ (прво место, 2011 и 2015 год.), “Највлијателен балкански блог кој доаѓа од Македонија“ (прво место 2012) и “Најдобар бизнис-информативен веб сајт“ (второ место, 2014). Почнувајќи од февруари 2015 година, Маркетинг365 е официјален претставник во Македонија на најпознатиот светски креативен фестивал Cannes Lions. Тимот на М365 го сочинуваат активни професионалци од маркетинг, медиа и ПР индустријата во Македонија. e-mail : contact@marketing365.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Marketing365 Marketing365 Marketing365