Home » Во фокусот » Fingerprint го носи македонскиот шарм….испечатен на маица!

Fingerprint го носи македонскиот шарм….испечатен на маица!

Fingerprint е името на новиот бренд на македонското модно небо. Премиерно промовиран на неодамнешниот Skopje Fashion Weekend, со својата прва едиција наречена Macedonian beauty – овој нов бренд како тема ги зема македонскиот дух и нашите македонски одлики.

Fngerprint (https://www.facebook.com/fingerprint.mkd/)  на уникатен начин го покажува пред македонската јавност и светот она што ја прави Македонија различна од другите, па за инспирација ја земаат храната, историјата, сегашноста, сонцето, па и ракијата!

Освен што основниот производ изгледа одлично, воведуваат и новитет со нивните креативно осмислени продажни места, промоција и ексклузивни пакувања… што Fingerpring како бренд го прави успешно заокружен концепт кој е одлично дизајниран и осмислен.

 Сите дизајни од едицијата Macedonian beauty може да се погледнат на следниов ЛИНК.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365