Home » Во фокусот » Фросина Божиноска – нов технички секретар на ИАБ Македонија

Фросина Божиноска – нов технички секретар на ИАБ Македонија

Фросина Божиноска е првиот вработен на ИАБ Македонија и ќе ја извршува функцијата технички секретар на здружението.

Фросина ќе биде задолжена за поагилна координација на тековните активности на здружението и организација на настани.

Среќна сум што ќе имам можност да бидам дел од семејството на ИАБ Македонија и заедно со сите членови да придонесам за поголем развој на дигиталното огласување и медиа-маркетинг индустријата во Македонија“ – вели Божиновска.

Божиновска има претходно работно искуство како маркетинг професионалец во неколку домашни и интернацинални компании во делот на веб развој и дигитално огласување.

2 comments

  1. So srekja Frose, na odlichna pozicija kade shto kje mozhesh da pomognesh za obedinuvanje na site istomislenici

Leave a Reply to Boban Stojanovski Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365