Home » Во фокусот » Grayling е најдобра комуникациска агенција за Источна Европа

Grayling е најдобра комуникациска агенција за Источна Европа

Пред неколку дена во Берлин се оддржа традиционалната годишна наградна церемонија Sabre Awards на која беа доделени признанијата за најуспешните консултански агенции за комуникации според The Holmes Report за ЕМЕА регионот (Европа, Блискиот Исток и Африка)

Епитетот на најдобра комуникациска агенција за Источна Европа го понесе агенцијата Grayling, а во финалето влегоа уште и 404, All Channels, Dăescu Borțun Olteanu Consultanță и минатогодишните победници MSLGroup.

agencies-of-the-year-banner-social

Во продолжение погледнете ги и победниците во неколку различни категории:

Според географска положба:

The Holmes Report е водечката светска независна организација за истражувања во индустријата за комуникации и ПР.

SABRE Awards (Superior Achievement in Branding and Reputation) секоја година доделува признание за исклучителната успешност на комуникациските проекти во Северна Америка, EMEA регионот и Јужно-пацифичкиот регион. Во трката за признанијата кои се доделуваат во повеќе од 20 категории оваа година беа номинирани дури 2000 проекти од целиот свет. Членови на жирито се сениори и професионалци од областите односи со јавност и корпоративни комуникации од угледни светски ПР агенции

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365