Home » Во фокусот » Искрени слогани на светските брендови (Прв дел)

Искрени слогани на светските брендови (Прв дел)

Што се случува кога една компанија сака да биде брутално искрена кон своите потрошувачи? Погледнете како звучат слоганите на некои од најголемите светски компании. Дали би им препорачале на вашите клиенти “брутално искрени слогани”?

 1. Louis Vuitton
  1. YouTube

  1. McDonalds

  1. Subway

  1. Pepsi

  1. FedEx

  1. Starbucks

  1. Monopoly

  1. Lay’s
   1. Urban Outfitters

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365