Home » Во фокусот » Како македонските агенции честитаат Среќна Нова 2019-та?

Како македонските агенции честитаат Среќна Нова 2019-та?

Новогодишните празници се убава можност за домашните креативни агенции да завршат мала работа “за свој ќејф“ и да ангажираат мал дел на својот креативниот потенцијал на задача што овојпат не треба да биде одобрена од клиентите :)

Се разбира, тука збруваме за новогодишните честитки со кои си посакуваме разно-разни убавини и ги користиме како можност да пренесеме некаква порака за иднината која не очекува, прелеана со оптимизмот кој повторно (секој 31-ви) ни надоаѓа.

Ако 364 дена зборуваме за работата што агенциите ја прават за своите клиенти, овој последен 365-ти ден од годината е моментот кога се насладуваме на проектите “за наша душа“.

Да си посакаме меѓу нас година исполнета со идеи, убави проекти, повеќе пари во индустријата и 100% задовол(е)ни колеги, колешки и клиенти! Маркетинг365 Ве сака со целото срце! Среќна Нова 2019-та година!

Меккен Скопје

Њу Момент Скопје

Навигаторс

Represent Communications Macedonia

Пиксел

Division

ИмиџПР

Идеа Лаб

Чептер4

Кара5

Панел Плус

Универзал Медиа

Brand Union

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365