Home » Во фокусот » Кога ќе се навикнеш на смарт…

Кога ќе се навикнеш на смарт…

Регион – По успешната кампања Iskon Casting, соработката на компанијата Iskon со агенцијата Señor уште еднаш се покажа како паметен избор. На каков предизвик овој пат наишле наградуваните глумци?

Најнова кампања настана поради лансирање на две нови услуги на Искон, кои требаше да се претстават на постојните и идните корисници. Бидејќи во новата акција на корисниците им се нуди избор помеѓу IskonTV со паметни препораки и супербрз Iskon Smart Wi-Fi, уште еднаш се ангажирани некои од најпознатите хрватски актери за да илустрираат во кои секојдневни ситуации понекогаш непријатно изненадуваат корисниците на овие услуги  – затоа што се навикнати на смарт.

Погледнете!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365