Home » Digital » Кои се најчесто користени емотикони во Фејсбук?

Кои се најчесто користени емотикони во Фејсбук?

По повод Светскиот ден на емотиконите, главниот извршен директор на Facebook, Марк Зукерберг сподели топ 10 на најчесто користени емотикони во платформата. На чело на листата е насмеаното лице со солзи во очите, по него е лицето со срца наместо очи, потоа бакнеж со срце итн.

Публикацијата содржи и расчленување по држави, за да се види кои емотикони се најпопуларни низ земјите во светот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365