Home » Во фокусот » Kraš и DRAP направија Crushomat, бидејќи најслатко е кога се дели

Kraš и DRAP направија Crushomat, бидејќи најслатко е кога се дели

Воочи Св. Валентин, Kraš и DRAP одлучија да ги потсетат паровите на тоа дека насмевката е важен дел од љубовта, што го потврдуваат и истражувањата на навиките на партнерите во долги и среќни врски. Освен поврзаноста и посветеноста, и количеството на смеа и забава во врската е особено важна. Така, среќните парови често имаат иста смисла а хумор, како и свои ‘интерни’ шеги.

Со цел да ги потсетат паровите да се смеат почесто, направена е оваа посебна машина Crushomat. Паровите требаа на Crushomat-от да му ги покажат своите искрени насмевки, а машината за возврат би им поклонила чоколадо Dorina, која, исто како и насмевките, е најслатка кога се дели.

Иако луѓето отсекогаш можеле да ги препознаат вистинските насмевки, на компјутерите не секогаш тоа им поминувало од рака. Но, со малку компјутерско учење и Crushomat-от беше оспособен да ја извршува таа задача.

Погледнете како тој, со Dorina како сладок адут во својот ракав, ширеше љубов и среќа!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365