Home » Во фокусот » Македонската асоцијација на агенции за маркетинг организира конференција “Нови комуникациски трендови и инфлуенсер маркетинг“

Македонската асоцијација на агенции за маркетинг организира конференција “Нови комуникациски трендови и инфлуенсер маркетинг“

Македонската асоцијација на агенции за маркетинг (МААМ) е организатор на конференцијата насловена како „Нови комуникациски трендови и инфлуенсер маркетинг” што ќе се одржи во Петок (29 март) со почеток во 10 часот во хотелот „Александар Палас“ во Скопје.

Менаџери во истакнати компании од областа на маркетингот и комуникациите од Адриатик регионот, ПР експерти, ТВ лица и инфлуенсери ќе ги споделат своите знаења и искуства на конференцијата „Нови комуникациски трендови и инфлуенсер маркетинг” што ќе се одржи овој петок со почеток во 10 часот во хотелот „Александар Палас“ во Скопје.

Конференцијата ја организира Македонската асоцијација на агенции за маркетинг (МААМ) во која членуваат 14 агенции, лидери во комуникациската индустрија во земјава. Оваа конференција е наменета за сите поединци и компании кои се дел од маркетинг и ПР индустријата, но и надвор од неа, кои се заинтересирани да слушнат различни искуства за новите комуникациски трендови и за предизвиците што ги носи инфлуенсер маркетингот.

На оваа конференција за своите искуства со новите комуникациски трендови и за предизвиците со кои се соочуваат во работата ќе зборуваат истакнати професионалци од Адриатик регионот, како што се Срџан Ерцег од Huge Media од Србија и ТВ коментатор во Спорт Клуб; Домен Маврич и Алеш Грахек од Avi Словенија; Љубица Вукчевиќ од DM, Данка Трбојевиќ од Drive од Србија; Коста Петров, претприемач, ПР експерт и писател; Зоран Спасов – Ѕоф од Klip Media Group; Игор Трајковски од Time.mk и Сергеј Варошлија, ТВ лице.

Карти за конференцијата по цена од 1.500 денари ќе може да се набават на следниве начини:

– На фактура пратете маил на: frosina@maam.mk
– Директно на трансакциска сметка: 210056863930125 НЛБ (назив на примач: Македонска Асоцијација на Агенции за Маркетинг – МААМ Скопје, НЛБ Банка, цел на дознака: Учество на конференција)
како и на kupi karti za se. 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365