Home » Огласи за Маркетинг/ПР работа » “Macedonian music and entertainment” вработува интернет маркетинг менаџер

“Macedonian music and entertainment” вработува интернет маркетинг менаџер

Компанијата Мacedonian music and Еntertainment (Македонијан Мјузик & Ентертаинмент) има потреба од 1 (еден) интернет маркетинг менаџер кој ќе учествува во развојот на нашата маркетинг кампања на интернационално ниво.

Оваа работна позиција вклучува:
• SEO оптимизација
• Развој на креативни Facebook Маркетинг Кампањи, YouTube Маркетинг, Google AdWords и GDN и E-mail Маркетинг.
• Имплементација на најнови стратегии за презентација на брендот на пазарот
• Составување на база на клиенти, оптимизација и одржување.
• Дизјан на логоа, билтени.

Кај потенцијалните кандидати се бара:
• Универзитетска Диплома
• Одлично познавање на англиски јазик
• Познавање на дигиталниот маркетинг
• Креативност
• Реактивност и темелност во работата
• Самостојност и превземање иницијативи
• Чувство за естетика, дизајн и уметност, добри познавање од општа култура особено во доменот на музиката и кинематографијата.

Потенцијалните кандидати можат да го испратат своето CV на англиски јазик на krstanoska.ana@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365