Home » Во фокусот » „Магијата започнува кога сме заедно“ – новогодишна реклама на Македонски Телеком

„Магијата започнува кога сме заедно“ – новогодишна реклама на Македонски Телеком

Во пресрет на новогодишните празници Македонски Телеком го промовираше новиот ТВ спот како дел од новата кампања и празнична понуда со која го збогатува Magenta 1 и Smart портфолиото со нови содржини и поволности, во коишто ќе можат да уживаат сите членови на семејството.

Магијата започнува кога сме заедно“ – е мотото на новата  реклама создадена за да нè потсети колку се тешки разделбите и колку среќа и љубов има во повторните средби со нашите најблиски.

Позади рекламата стои тимот на Saatchi&Saatchi Македонија, а за продукцискиот дел беше задолжено студиото Vertigo Visual.

Автор Marketing365

Маркетинг365 (М365) е прв македонски портал кој во фокусот ја има маркетинг, медиа и ПР индустријата во Македонија. Формиран е во 2011 година и во своето досегашно постоење има добиено неколку домашни и меѓународни признанија вклучувајќи ги и “Блог на годината“ (прво место, 2011 и 2015 год.), “Највлијателен балкански блог кој доаѓа од Македонија“ (прво место 2012) и “Најдобар бизнис-информативен веб сајт“ (второ место, 2014). Почнувајќи од февруари 2015 година, Маркетинг365 е официјален претставник во Македонија на најпознатиот светски креативен фестивал Cannes Lions. Тимот на М365 го сочинуваат активни професионалци од маркетинг, медиа и ПР индустријата во Македонија. e-mail : contact@marketing365.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Marketing365 Marketing365 Marketing365