Home » Во фокусот » Маркетинг агенција има потреба од креативци и ПР менаџери

Маркетинг агенција има потреба од креативци и ПР менаџери

Marketing365 за потребите на свој клиент, маркетинг агенција од Скопје, го објавува следниот Оглас за работа:

Една од водечките македонски маркетинг агенции го проширува својот тим со креативци и ПР менаџери со минимално работно искуство од 2 години.

Нашите идеални кандидати се:
– ведри и амбициозни личности ;
– комуникативни;
– исклучително одговорни;

Сите заинтересирани кои сакаат да станат дел од големо семејство посветено на континуиран успех и развој, силно ги охрабруваме да ни ги испратат своите CV-а на следнава e-mail адреса: contact@marketing365.mk со назнака за позицијата за која се заинтересирани најдоцна до 10.02.2017 година.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365