Home » Во фокусот » Оглас за асистент за маркетинг

Оглас за асистент за маркетинг

Компанијата АУТОМОБИЛЕ-СК ДОО Скопје, ексклузивен увозник за марките FIAT, ALFA ROMEO и JEEP за Македонија и Косово вработува: Асистент за маркетинг

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

  • Најмалку 3 години претходно работно искуство во следниве области: адвертајзинг, социјални/дигитални медиуми, комуникации и настани;
  • Високо образование, Економски факултет, насоки од областа на маркетинг, комуникации или бизнис;
  • Одлично познавање на англиски јазик; владеење на втор странски јазик ќе се смета за предност;
  • Напредни познавања на Adobe и MS Office;
  • Возачка дозвола Б категорија;
  • Искуство во следење на буџети;
  • Искуство во делот на интернет маркетинг ( социјални, дигитални медиуми) ќе се смета за предност.

Огласот е активен до 08.05.2018.

Целиот оглас и сите дополнителни информации може да се погледнат на следниов ЛИНК.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365