Home » Најнови вести » Оглас за работа во Пивара Скопје

Оглас за работа во Пивара Скопје

Пивара Скопје објавува оглас за вработување на: Специјалист за управување со промоции во SAP системот.

Работната позиција е исполнета со комуникација, предизвици, проектни и работни задачи и можности за личен и кариерен развој. Крајниот рок за аплицирање е: 23.03.2018 година

Квалификации:

Висока стручна подготовка (ВСС), Економски факултет;
Минимум две години работно искуство во областа на трејд-маркетинг, продажба, услуги на клиенти и сл.;
Искуство во работа на проекти и анализа на податоци;
Познавање и искуство во работење со SAP оперативен систем;
Развиени вештини за соработка и способност за тимска работа;
Пожелно е возачка дозвола од Б категорија;
Напредно познавање и користење Windows, MS Office пакетот;
Одлично познавање англиски јазик.

ЦЕЛИОТ ОГЛАС И ДЕТАЛИТЕ ЗА АПЛИЦИРАЊЕ МОЖЕ ДА СЕ ПОГЛЕДНАТ НА СЛЕДНИОВ ЛИНК.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365