Home » Во фокусот » Отворени пријавите за Global Effie Awards!

Отворени пријавите за Global Effie Awards!

Отворени се пријавите за престижното маркетинг натпреварување Global Effie Awards 2016 на кое може да се пријават сите заинтереситани заклучно со 28 јануари 2016 година.

otvoreni prijavite za global effie awards

Може да се пријават проекти и кампањи кои се спроведувале во четири или повеќе земји на светот и во два или повеќе региони, наназад три години, и тоа во периодот од 1 септември 2012 до 31 ноември 2015 година, низ дефинираните пет региони : Африка и Блискиот исток, Азија пацифик, Европа, Латинска Америка и Кариби (вклучувајќи го Мексико) и Северна Америка (САД  Канада).

Effie Awards ги наградува идеите кои делуваат и постигнуваат реални резултати благодарејќи на смислените стратегии со помош на кои се реализирани.

Повеќе детали на : https://effie.org/award_program/partner/global

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365