Home » Во фокусот » Pedigree ги менува улогите на сопствениците и кучињата во новиот рекламен спот за вдомување на животни

Pedigree ги менува улогите на сопствениците и кучињата во новиот рекламен спот за вдомување на животни

Во склоп на националниот месец на миленичињата (мај), Pedigree го презентираше најновиот спот ‘Pick Me’ (”Избери ме”) кој за момент прикажува како би изгледало кога луѓето и кучињата би ги промениле своите улоги. Еве како би изгледало кога кучињата би избирале кои луѓе би ги вдомиле во својот дом.

Спотот креиран е од страна на BBDO New York и режиран од страна на Aron Stoller. “Понекогаш нас ни е повеќе потребно куче, отколку што ние сме му потребни нему,” се вели во рекламата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365