Home » Во фокусот » Погледнете ја новата забавна реклама на Бургер Кинг

Погледнете ја новата забавна реклама на Бургер Кинг

“The Little Girl” покажува што ќе се случи кога татко и ќерка имаат прилика да одат во Бургер Кинг, иако тоа бара некои правила да бидат заобиколени

Овој месец, Бургер Кинг лансираше уште една кампања за менито Kool King, чиј централен елемент е забавен спот кој му дава малку поинакво знаење на дружење на таткото и ќерката. Сакајќи да нагласи дека луѓето од сите возрасти ги сакаат нивните хамбургери, брендот и нивната агенција Buzzman тргнаа од класична ситуација позната на сите семејства, “ако имате добра оценка по некој предмет во училиште, ќе го добиете нешто за возврат”. Но, што се случува кога таткото и ќерката се подготвени “малку” да ги заобиколат правилата за да ја добијат на крајот заслужената награда?

Двајцата брзо наоѓа план за решавање на тестот и добиваат хамбургери, а крајниот спот останува верен на низата духовити реклами кои во последно време ги гледавме од Бургер Кинг.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365