Home » Во фокусот » Погледнете ја првата ТВ реклама на Меккен Скопје за Вип

Погледнете ја првата ТВ реклама на Меккен Скопје за Вип

Во текот на вчерашниот ден и официјално беше промовирана новата ТВ реклама на водечкиот телекомуникациски оператор во земјава ВИП, во склоп на кампањата “Интерактивна телевизија бесплатно со Vip Комбо“ и лансирањето на новата услуга која предвидува можност корисниците да ја враќаат ТВ програмата наназад 7 дена, и тоа овозможено на дури 50 ТВ канали (повеќе за услугата тука).

Ова е прва ТВ реклама за ВИП изработена од агенцијата Меккен Скопје која пред неколку недели го презеде и креативниот и продукциски дел за овој акаунт од агенцијата Футура 2/2 која долги години беше задолжена за изработка на креативните содржини за операторот.

Кога агенцијата и клиентот имаат одлична хемија, заедно прават големи нешта. Ние не притискаме пауза, продолжуваме понатаму!“ – се вели во најавата од Меккен при промоцијата на првата реклама за ВИП која можете да ја погледнете во продолжение:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365