Home » Во фокусот » Применети маркетинг и комуникациски трендови – 1-ва маркетинг конференција

Применети маркетинг и комуникациски трендови – 1-ва маркетинг конференција

Универзитетот Американ Колеџ Скопје (УАКС) ја организира 1-та годишна маркетинг конференција за применети маркетинг и комуникациски трендови, на 13 декември (четврток) 2018 година, во Скопје во Сити Хол Центар Скопје со почеток во 10:30 часот.

На отворањето на конференцијата ќе се обрати професор д-р Димитар Ковачевски, шеф на катедрата за маркетинг на Факултетот за деловна економија и организациони науки при УАКС.

Главни говорници на маркетинг конференцијата се 7 извшни директорки на маркетинг и комуникациски агенции во Македонија:

Александра Дилевска, CEO Macedonia| COO Adriatic Publicis One

Илинка Црвенковска, Creative Director Idea +Communication

Билјана Мечкаровска, Managing Director MPG Solutions-Skopje

Весна Кузмановиќ, Managing Director StratumRID

Ангелка Пеева Лауренчич, Managing Director ImagePR

Ира Стефанов Бабич, CEO Brand Union

Роза Петровска, Managing Director Universal Media Skopje

Учеството на конференцијата е бесплатно, и формата за регистрација е достапна на:

http://www.uacs.edu.mk/home/event/marketing-talks-uacs/

Главните говорници ќе бидат достапни за куси изјави и дополнителни новинарски прашања по завршувањето на првата сесија (околу 13:00 часот).

Работен јазик на настанот е англискиот, без превод на македонски јазик.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365