Home » Во фокусот » Продолжени пријавите за BalCannes 2017

Продолжени пријавите за BalCannes 2017

Можете да здивнете, ќе стигнете да го однесете дома вашиот BalCannes лав :)

Крајниот рок за пријавување на BalCannes е продолжен до Петок 08.09. Пријавете ги Вашите проекти и докажете се на досегашните но и на потенцијалните клиенти!

За агенциите кои ќе пријават четири проекти, секоја идна пријава им е бесплатна, а веројатноста за освојување на награда поголема!

Единствените BalCannes награди ќе ги додели секое од трити состави на жирија: клиенти, новинари од регионот и агенции, а благодарение на овогодинешниот единствен концепт на ревија ќе имаме шанса да ги видиме посебните избори на ТОП 25 проекти во регионот во изборот на секое од тие три состави на жири комисии.

Не чекајте, пријавете се уште денеска на: www.balcannes.com.

Автор Marketing365

Маркетинг365 (М365) е прв македонски портал кој во фокусот ја има маркетинг, медиа и ПР индустријата во Македонија. Формиран е во 2011 година и во своето досегашно постоење има добиено неколку домашни и меѓународни признанија вклучувајќи ги и “Блог на годината“ (прво место, 2011 и 2015 год.), “Највлијателен балкански блог кој доаѓа од Македонија“ (прво место 2012) и “Најдобар бизнис-информативен веб сајт“ (второ место, 2014). Почнувајќи од февруари 2015 година, Маркетинг365 е официјален претставник во Македонија на најпознатиот светски креативен фестивал Cannes Lions. Тимот на М365 го сочинуваат активни професионалци од маркетинг, медиа и ПР индустријата во Македонија. e-mail : contact@marketing365.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Marketing365 Marketing365 Marketing365