Home » Во фокусот » Распеаните кутии на Амазон се враќаат и за оваа празнична сезона

Распеаните кутии на Амазон се враќаат и за оваа празнична сезона

Гледајќи на овај спот, се прашуваме дали обичните кафеави кутии на Амазон денес навистина го носат тоа чувство на задоволство, како и шарените пакети на кои сме навикнати.

Амазон и нивната агенција Lucky Generals и оваа година ќе градат празничен дух со нивните распеани кутии, кои што првпат ги сретнавме минатиот Божиќ.

Додека кутиите се испорачуваат низ целиот свет, ја пеат песната “Can You Feel It” од групата The Jacksons, што им дава радост на нивните приматели. На тој начин, брендот уште еднаш става еден од неговите препознатливи симболи, скромната кафеава кутија, во срцето на приказната за лудото празнично купување и изгледа дека овие ненаметливи кафеави кутии навистина ги заменуваат шарените завиткани подароци кои отсекогаш биле заштитен знак на празничната сезона.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365