Home » Extra 5 » Рекламните панели работат за Вас

Рекламните панели работат за Вас

Од денес, Продукција Перспектива ја започнува сезоната на поволности за своите клиенти. Нудат намалување на цената на закуп на одредени локации за потези на панели, како и поволности при начинот на плаќање.  Клиентите кои од денес па до 15 јуни 2017та, или до искористување на понудените локации, ќе склучат договор за закуп на рекламни панели на 12 месеци, ќе може максимално да ги искористат летните одмори бидејќи сега, со новата понуда на Продукција Перспектива, добиваат можност за одложено плаќање, сé до есента 2017та по 50% пониска цена на закуп. Односно, рекламите се поставуваат веднаш по склучување на договорот за закуп, а плаќањето започнува од октомври 2017 година.

„Ние ги слушаме потребите на клиентите и им излегуваме во пресрет. Со ова, сакаме да им овозможиме на клиентите да ја добијат услугата за надворешно рекламирање, во периодот кога ефектот на медиумите за надворешно рекламирање е максимален, денот е поголем и временските услови дозволуваат зголемена фреквенција и движење, а плаќањето да го започнат во октомври. При тоа, во однос на цената и условите на закуп, важат истите услови“, велат од Продукција Перспектива.

Повеќе информации за оваа понуда, клиентите можат да добијат со јавување на контакт телефонот 02/3236650, а локациите може да ги погледнете на следниов линк

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365